Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Gümüşpala İzmir Şagi Halı Yıkamacılar Ücret

Yılların vermiş olduğu tecrübeyle hareket ediyoruz. Kaliteli ve güven çerçevesi içerisinde işlerini gerçekleştiren İzmir halı yıkama fabrikaları son teknoloji makine ve aletleri sonucunda tüm lekeleri insan gücüne gerek kalmadan hijyenik yapıyor. Bir müjdemiz var; halı yıkama ve koltuk yıkama yaptırmak için bundan sonra baharı beklemenize gerek yok.

İzmir geneli tüm semtlere servisimiz vardır.

Makinalar yardımıyla yıkanan battaniyeleri ve yorganları toz toprak bulaşmaması için kapalı mekan kurutma odalarımızda kuruttuktan ve nem alma odalarımızda tamamen nemden arındırdıktan sonra, son kontrollerini yapıp ambalajlayarak evinize teslim ediyoruz. Yılların vermiş olduğu deneyimi teknolojik gelişmelerle birleştirmeyi başarmış sınırlı sayıda firmalardan biriyiz. İpek halılar dünyaca ünlü, çok zahmetli dokunan, en değerli halı türlerindendir.

İzmir Gümüşpala Şagi Halı Yıkamacılar hizmetlerimiz yanısıra, Gültepe Şagi Halı Yıkamacılar, Hatay Şagi Halı Yıkamacılar, Karataş Şagi Halı Yıkamacılar şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri