Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

İzmir HALI Temizlik

Hint kilimlerinin yapısı itibari ile büyük çoğunluğu açık renkte olduğu için kiri ve lekeyi hayli göstermektedirler. Fiyatlarımız hakkında bilgi sahibi olmak için bizi arayın. Halıya yapılan düzenli bakım ile sıkışmış kirlerden aşınma, leke ve lekelerin görünürlüğünü minimize edilir.

İstediğiniz zaman evinizdeki ya da cebinizdeki telefon kadar yakınınızdayız. İzmir halı yıkama firması olarak günümüzün profesyonel teknolojisi ile uzman ekip ve ekipmanları firmamız bünyesine katarak çalışmalarına devam etmektedir. İzmir genelinde halı yıkama sektörüne getirdiği yenilikler ile yakın bir zamanda bir çok kuruluşa öncülük edecek temizlik teknolojileri ile önemli bir yer edindik.

Yapılan temizlik faaliyetlerimiz sonrasında evlerinizde hem görsel yönden güzel halılar ile karşılaşırsınız, hem de güzel kokular saran halılarınızın sağlığınızı kötü etkilemesinden korunmuş olursunuz. İzmir firmamızda her türlü yorgan ve battaniye adresten alınarak hijyen bir ortamda, mevzusunda eğitimli ve deneyimli personlelimiz tarafından tam otomatik makinelerde yıkanarak en kısa süre içerisinde yine adrese teslim edilmektedir.

İzmir Alsancak HALI Temizlik hizmetlerimiz yanısıra, Konak HALI Temizlik, Narlıdere HALI Temizlik, gaziemir HALI Temizlik, Mimkent HALI Temizlik, Gediz HALI Temizlik, Karataş HALI Temizlik, Balçova HALI Temizlik, Buca HALI Temizlik şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri