Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

İzmir Stor Perde Yıkama

Dilediğiniz tarih ve saatte, ev veya işyerinizden tecrübeli servis personelimiz tarafından alınan yorganlarınız, havuz sistemi kullanılmadan, birbirine karıştırılmadan son sistem makinalarımız ile yıkanmaktadır.

Kaliteli hizmet anlayışında hizmet veren İzmir Halı Yıkama Fabrikası koltuk yıkama firması İzmir de kendini ispatlayan firmalar ile adeta yarışır konumdayız. Vizon battaniye, Peluş battaniye, Pamuklu battaniye, Dokuma battaniye, Skoç türü battaniye, Polar battaniye, Raşel türü battaniye, Keçe non-woven battaniye yıkama ihtiyaçlarınızda İzmir yıkama olarak hazırız. Bünyan halısının yıkanmasında önem edilmesi gereken en önemli husus yumuşak fırça kullanmaktır. Yorganlarınız yıkama uygulaması tamamlandıktan hemen sonra, doğru kurutma bölümümüzde kapalı, tertemiz ve son sistem makinalarımız ile kurutulur.

İzmir Sarnıç Stor Perde Yıkama hizmetlerimiz yanısıra, Mithatpaşa Stor Perde Yıkama, Küçükyalı Stor Perde Yıkama, Narlıdere Stor Perde Yıkama şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri