Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Köşe Takımı Yıkama Temizleme Osmangazi

Zebra perde ve stor perdeleri sökmek, takmak zahmetli ve uzmanlık isteyen bir iştir; bizi arayın, eğitimli personelimiz adresinize gelerek perdelerinizi söksün, kısa sürede temizlenmiş bir yapıda yıkayarak, getirip montajını yapsın.

Acaba yorganım başka birinin yorganıyla beraber mi yıkanıyor diye merak etmeyin, İzmir fabrikamızda her yorgan ve battaniye müstakil olarak tek tek yıkanır, asla başka bir müşterimizin yorgan ya da battaniyesi ile temas etmez. İzmir Halı Yıkama Fabrikası, yılların verdiği tecrübe neticesinde bütün sandalye ve kir türlerinde başarılı olmaktadır. Yorgan yıkama işlemlerinde; teslim alımından, teslim edilme sürecine kadar olan aşamaları ayrıca çağrı merkezimizden (0232 262 0033) öğrenebilirsiniz.

İzmir Osmangazi Köşe Takımı Yıkama Temizleme hizmetlerimiz yanısıra, Fahrettin Altay Köşe Takımı Yıkama Temizleme, Kaynaklar Köşe Takımı Yıkama Temizleme, Küçükpark Köşe Takımı Yıkama Temizleme, Yeşilova Köşe Takımı Yıkama Temizleme, Mimkent Köşe Takımı Yıkama Temizleme, Evka 2 Köşe Takımı Yıkama Temizleme şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri